Стоматологія
Друк на футболках і чашках

Семінар для кухарів та відповідальних за харчування на тему

Семінар для кухарів та відповідальних за харчування на тему

Семінар для кухарів та відповідальних за харчування на тему «Якість приготування страв як основний чинник охоплення дітей гарячим харчуванням»

28 березня на базі Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5, ім. О.П.Онищука, гімназія» за ініціативи відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації відбувся семінар для кухарів та відповідальних за харчування на тему «Якість приготування страв як основний чинник охоплення дітей гарячим харчуванням».

Відкрила семінар директор закладу Любов Бізюк, яка представила харчоблок, розповіла всім присутнім про документацію, необхідною в організації харчування в даному закладі, ознайомила присутніх з вимогами до якості сировини та приготування обідів. Любов Сергіївна розповіла про те, як перевіряється якість сировини, яка надходить на харчоблок, в навчальному закладі, скільки учнів харчується, як ведеться документація працівниками харчоблоку. Відповідальна за харчування Вікторія Мордач поділилась досвідом роботи з питання сервірування стола, організацією контролю за якістю харчування в навчальному закладі. Працівник кухні Ірина Гливіна ознайомила присутніх із технологією приготування страв.

Наприкінці семінару відбулася презентація учнівського проекту «Цукерки». Підвела підсумки семінару відповідальна за харчування в районі, головний спеціаліст відділу Людмила Крюкова, яка подякувала колективу Ізяславського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів № 5, ім. О.П.Онищука, гімназія» та детально зупинилася на основних проблемах, які виникають при організації харчування школярів та надання якісних харчових послуг для них. Учасниками семінару обговорювалися шляхи вирішення даних проблем.

За матеріалами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації

7
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...
Друк флаєрів, візиток. Банери, наклейки. Бланки. Печатки та штампи. Тел.: 096 783 27 71.