Стоматологія
Друк на футболках і чашках

Пасхальне послання Дорогі браття і сестри!

Пасхальне послання  Дорогі браття і сестри!

Пасхальне послання

Дорогі браття і сестри!

Христос воскрес!

Ці святі слова наповнюють наші серця радістю і надією. Сьогодні весь православний світ святкує Воскресіння Христове як запоруку вічного життя кожної людини, перемогу правди і світла над темними силами смерті й пекла. Сьогодні радість Воскресіння Христового святкує весь видимий і невидимий світ. «Христос воскрес!» — співають ангели на небі. «Воістину воскрес!» — відповідають християни на землі. Скільки важливих, радісних і втішних істин вміщається у цих словах. Воскресіння Христове є найсвітлішим, найрадіснішим і найвеличнішим святом: «Свято із свят і торжество із торжеств»- так співає Церква.

Надія на Бога, на Його любов, на Боже милосердя, на вічне життя дає нам благодатну силу перемагати всі труднощі і страждання, які є постійними супутниками кожної людини. У Христа Спасителя була Голгофа, але після неї прийшло Воскресіння. У нас теж є свої голгофи, буде і воскресіння, якщо ми будемо наслідувати Христа. Сьогодні Україна переживає свою голгофу. Нам треба вірити і любити, боротися і працювати, відстоювати національні інтереси й іти назустріч одне одному, а над усе треба набратися терпіння, і тоді настане й воскресіння нашої неньки України. Воскресіння Христове є перемогою добра над злом. Тож помолімося у ці пасхальні дні, щоб зло, яке у вигляді ворога прийшло на нашу землю було подолано, настав довгоочікуваний мир і наші захисники повернулися до своїх домівок.

В ці радісні пасхальні дні сердечно вітаю вас, дорогі браття і сестри, з святом Пасхи Христової і молитовно бажаю, щоб воскреслий Христос зміцнив наші душевні й тілесні сили і дарував усім нам благодатну допомогу перенести всі випробування, які випали на нашу долю. Нехай ніщо не потьмарює в нас духовної радості. Будемо благати воскреслого Христа, щоб Він послав Україні духовне оновлення, дарував людям Своїм силу і благословив усіх нас миром, бо Йому належить слава, честь і поклоніння на віки віків. Амінь.

Воістину Христос воскрес!

Благочинний церков Ізяславського району

УПЦ Київського патріархату

Митр. протоієрей Володимир Ковальчук

66
RSS
Немає коментарів. Ваш буде першим!
Завантаження...
Друк флаєрів, візиток. Банери, наклейки. Бланки. Печатки та штампи. Тел.: 096 783 27 71.